Hoe werkt het?

Jouw droomreis begint hier...

Eigenlijk heb ik maar één uitgangspunt: het voor jou als reiziger zo makkelijk mogelijk te maken om het allerbeste advies te krijgen voor je volgende droomreis.
En natuurlijk zet ik dat reisadvies ook graag kosteloos voor je om in een boeking. Ik werk in vier overzichtelijk stappen:

Stap 1: Kennis maken

Via de telefoon, per e-mail of via mijn website neem je contact met mij op voor het maken van een afspraak. Jij bepaalt waar en wanneer. Tijdens de afspraak worden je vakantieplannen besproken. Deze kunnen uiteenlopen van een weekendje weg met de familie tot een complete wereldreis, cruise of groepsrondreis. Het kan zijn dat je al een redelijk uitgewerkt plan hebt gemaakt, maar het is ook prima als je nog geen idee hebt waar je heen wilt en wat je wilt doen! 

Stap 2: Opstellen reisadvies

Als ik genoeg informatie heb, ga ik aan de slag met het maken van een persoonlijk reisadvies voor jou. Uiteraard op maat op basis van jóuw specifieke wensen, inclusief een voorstel voor vervoer, verblijf, accommodaties en extra zaken als excursies.
Het voorstel krijg je per mail toegestuurd en we bespreken het samen. Natuurlijk kan het zijn dat je toch nog kleine aanpassingen maakt tot je het helemaal eens bent met mijn reisvoorstel en met alle reisonderdelen.

Stap 3: De reis wordt geboekt

Pas als je helemaal tevreden bent, wordt het plan omgezet in een boeking. Ik ga aan de slag om via innovatieve systemen je vluchten, accommodaties, excursies, transfers e.d. vast te leggen. Tussendoor wordt er contact gehouden over de voortgang. Als alles voor je geboekt is, krijg je de reisbevestiging toegestuurd.

Stap 4: Op reis!

Zodra je de reisbescheiden ontvangen hebt ben je klaar voor het maken van je droomreis. Als je tussendoor vragen hebt, kun je natuurlijk altijd bij mij terecht. Ik zal ook na terugkeer van je reis contact opnemen om er verzekerd van te zijn dat alles vlekkeloos is verlopen.

Ben jij op zoek naar het allerbeste reisadvies?

Met één muisklik kun je een afspraak met mij maken. Ik kom gewoon bij je thuis om reisadvies te geven wanneer het jou uitkomt. Oh, en je betaalt voor je reis geen cent meer dan bij het reisbureau!

Ook als jij al precies weet waar je naar toe wilt en je reis al gevonden hebt, kun je bij mij terecht. Misschien kan ik je reis zelfs wel voordeliger boeken! Bovendien heb je mij dan als jouw persoonlijke contactpersoon, voor, tijdens en na de reis.

Neem contact op