Waarom een reis bij mij boeken?

Jouw droomreis begint hier...

Ondanks dat je op internet van alles over reizen kunt vinden merk ik dat mensen behoefte houden aan persoonlijk advies. Op een gegeven moment kan het namelijk zijn dat je zelf door de bomen het bos niet meer ziet. Het uitzoeken van een vakantie kost veel tijd waar je vele avonden aan kwijt kunt zijn. Ik neem je graag veel werk uit handen en verzorg graag jouw ideale vakantie; of het nu ver weg is of dichtbij!

Jouw voordelen:

  • Je persoonlijke reisadviseur, vóór, tijdens en na je reis.
  • Eén contactpersoon voor, tijdens en na de reis (je krijgt mij altijd direct aan de telefoon)
  • Flexibele bereikbaarheid: ik kom bij je thuis wanneer jou dat uitkomt
  • Heldere offerte en duidelijke reisbeschrijving
  • Vertrouwde contacten in het binnen- en buitenland
  • Ik regel alles van vertrek tot terugkomst
  • Persoonlijk reisadvies is zeker niet duurder dan boeken via internet of via een reisbureau

Ik ben zelfstandig ondernemer en als franchisenemer aangesloten bij Personal Touch Travel Franchise BV. Via deze organisatie heb ik toegang tot de professionele boekingssystemen van vele touroperators, vliegtuigmaatschappijen, cruisemaatschappijen, hotels, autoverhuurbedrijven etc.

Via Personal Touch Travel zijn mijn klanten ook verzekerd van erkende reisvoorwaarden en garanties (ANVR (nr. 03021), SGR (nr. 3198) en Calamiteitenfonds.
Alle boekingen en betalingen lopen via Personal Touch Travel (KvK nr. 27376510). Kijk ook op de website van Personal Touch Travel: www.personaltouchtravel.nl