Ga mee op avontuur naar één van de ruigste plekken ter wereld!

Op 8 oktober a.s. gaat in het Omniversum in Den Haag de film ‘Wild Canada’ in première.

Ik heb deze film al mogen zien en ik moet je zeggen: het is spectaculair, bijzonder, imponerend en adembenemend. Wat is dit een mooi stukje van onze aarde.
Hier gaat mijn hart sneller van kloppen en het brengt mijn herinneringen terug naar de geweldige camperreis die ik vorig jaar naar Canada heb gemaakt.
Laat je inspireren door de trailer en ik ben ervan overtuigd dat ook jij geraakt wordt door dit wondermooie natuurschoon.
Wil je Canada, het land van grizzlyberen, wolven, zeeotters, bultruggen, orka’s èn de zeldzame Spirit beer, zelf gaan beleven?
Ik kan een prachtige auto- of camperreis voor je samenstellen door de wildernis van Canada, compleet met spectaculaire excursies.

De wildernis packages voor meerdaagse verblijven in zeer bijzondere en afgelegen lodges in het westen van Canada kun je nu boeken voor 2020!
Tijdens een verblijf in accommodaties als de Knight Inlet Lodge, Spirit Bear Lodge of de Tweedsmuir Park Lodge ga je onder begeleiding van een deskundige gids met kennis over de lokale fauna en natuurlijke geschiedenis van het gebied op zoek naar grizzlyberen en ander wildlife. De spectaculaire omgeving waarin de lodges liggen is meestal alleen bereikbaar per watervliegtuig, welke is inbegrepen in het geboekte pakket. Wees er snel bij want deze kleinschalige en zeer speciale accommodaties zijn snel volgeboekt!
(Maar ooh wat is het gaaf, echt een once-in-a-lifetime-experience…)

Maak nu een afspraak voor jòuw droomreis en ik zorg voor een persoonlijk reisvoorstel op maat. Zo beleef je Canada op z’n best!

O ja, tot 30 oktober 2019 krijg je bij een uitgewerkt reisvoorstel voor Canada van mij ook twee kaartjes voor het Omniversum; dan kun je alvast in de stemming komen!

Bel Fokelien Rijnja ? 06-23211607
of mail naar info@fokelienrijnja.nl